Welkom bij Kees Schimmel!!


Wij zijn dé specialist op het gebied van zonwering voor mobiele bungalows. Wij leveren al meer dan 30 jaar alle soorten buiten-zonwering die door ons vakkundig wordt opgemeten, gefrabiceerd en geplaatst.

klik om te vergroten

Omdat het assortiment zeer groot is, wordt er altijd ter plaatse beoordeeld welke zonwering het beste past bij uw wensen. Door jarenlange ervaring is het voor ons mogelijk dit vakkundig te beoordelen. Wij bouwen ook stacaravans en hebben dus ook op dat gebied veel ervaring. Om die reden zijn wij bij uitstek geschikt voor het selecteren en installeren van de juiste zonwering voor uw caravan. Afhankelijk van het type zonwering streven we ernaar om binnen 3 weken uw bestelling te leveren en te plaatsen. Op al onze produkten wordt 5 jaar garantie gegeven.


Knikarm-Terrasschermen

Een knikarm-terrasscherm heeft twee functies. Het weert de zon uit uw woning en beschermt tevens het terras tegen de zon zodat u zelf kunt kiezen of u in de schaduw of in de zon wilt zitten.

klik om te vergroten

Van deze schermen bestaat er zowel een open als een gesloten variant. Bij de laatste verdwijnt het gehele scherm in de cassette en is daarmee beschermd tegen allerlei weersinvloeden. Knikarmschermen worden vaak uitgevoerd met een schulpvolant. De bediening bestaat standaard uit een oogwindwerk met een losse slingerstang. Voor extra comfort behoort een elektrische bediening altijd tot de mogelijkheden.


Markiezen

Markiezen zijn niet alleen functioneel. Zij geven uw mobiele bungalow extra allure. Markiezen ogen nostalgisch, zij ademen sfeer en romantiek uit.

Markiezen hebben natuurlijk ook hun nut als zonwering. Omdat de zijkanten gesloten zijn, worden ook vervelende zonnestralen van die kant geweerd. De gebogen vorm van een markies zorgt er bovendien voor dat de binnentemperatuur aangenaam blijft.


Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn breed toepasbaar en met name geschikt voor ramen waar een vrije doorloop niet nodig of niet mogelijk is. Ze zijn zeer effectief en met name geschikt voor bescherming tegen fel zonlicht.

klik om te vergroten

In feite zijn uitvalschermen de traditionele zonweringen en daarom in allerlei variaties leverbaar. Ze zijn geschikt voor elk type raam. Er zijn verschillende soorten armen zoals vast, windvast, stormvast of een glijarm. Net als bij knikarmschermen bestaat hier ook de mogelijkheid voor een gesloten cassette en/of elektrische bediening.


Screens

De screen vindt zijn oorsprong in de eisen die worden gesteld bij hoogbouw, namelijk effectiviteit en degelijkheid. Een screen kun je vergelijken met een rolluik. Het is een vlakhangend scherm.

klik om te vergroten

Het doek van een screen bestaat uit draden van glasvezel. Het zonlicht wordt hierdoor voor 85% gefilterd, zodat het binnen lekker koel blijft. Inkijk is nauwelijks mogelijk, maar het zicht naar buiten blijft behouden. Screens zijn leverbaar met hand of elektrische bediening. Een extra voordeel is dat een screen 's winters energiebesparend werkt.


Rolluiken

Rolluiken worden op mobiele bungalows vaak toegepast als een inbraakwerend middel. Door de manier waarop ze zijn gemaakt bieden zij nog een aantal voordelen. Rolluiken zijn energiebesparend, zonwerend, hittewerend en geluidsisolerend. Bovendien worden insecten buiten de deur gehouden.

Rolluiken zijn leverbaar in vele verschillende kleuren. Dit geldt zowel voor de kasten, de geleiders als ook de lamellen. De bediening van de luiken bevindt zich bijna altijd binnen in uw woning en kan zowel elektrisch als ook met de hand plaatsvinden. Rolluiken zijn voor nagenoeg alle ramen, deuren, schuifpuien en tuindeuren leverbaar.


Horren

Horren en hordeuren leveren wij uitsluitend van het merk Hamstra omdat deze de laatste 25 jaar bewezen heeft als enige goed te voldoen. Door de compacte uitvoering zijn deze horren zeer goed toepasbaar in mobiele bungalows.

Wij leveren zowel horren voor ramen als voor deuren. Met betrekking tot raamhorren is er de keuze tussen inzethorren, vaste horren of rolhorren. De keuze is afhankelijk van uw type raam. Voor deuren hebt u de keuze uit vouwhordeuren, rolhordeuren, schuifhordeuren of vaste hordeuren.